10 år med Mysterious Ticking Noise

20:35

Hallå kommer ni ihåg den här? Det är tydligen TIO ÅR sedan den kom ut???? Eller inte just den här, den kom ut idag pga tioårsjubileum, men ni fattar. Originalet. Här i 4K och med uppdaterat slut! Alltså kommer ihåg att vi lyssnade på den här jämt när vi gick i nian! Fyfan vad gammal jag är alltså...

Du kanske också gillar

5 kommentarer

 1. Kommer ihåg! Tiden går så fort, särskilt när en inser att det är 20 år sedan första HP-boken publicerades...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh herregud... jag läste dock inte första boken förrän jag var sju eller så, så det dröjde ju till åtminstone tre år efter det. Men ändå. Så länge sedan.

   Radera
  2. Jag läste inte förrän jag var typ 11. Mor och far var skeptiska till trollkarlar och häxor (de dömde boken efter enbart de orden, typ), men när jag väl fick tag på första boken kunde de inte stoppa mig. Mehehe.

   Radera
  3. Meh! Min mamma läste den faktiskt före mig för att hon hade hört att den skulle vara bra. Sen läste jag om henne, men hon läste faktiskt alla böcker även hon tillslut!

   Radera
 2. Men shiit vad tiden flyger! Har liksom fortfarande den här på hjärnan ibland... :O

  SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg