Ett lyssningstips

11:43

Gudars alltså, jag har precis gråtit mig igenom en P3 Dokumentär. Jag tycker att det är spännande vad en liksom upplever som extra hemskt och sånt. För mig ligger konsertrelaterade katastrofer så väldigt nära eftersom jag själv gärna går på konserter. Tror det är främst därför jag reagerade så starkt på skjutningen på Bataclan i Paris till exempel.

Nu var det alltså dokumentären om när nio personer dog under en Pearl Jam-spelning på Roskilde. Tänker liksom att om jag inte hade varit så ung så hade jag kunnat vara där pga gillar Pearl Jam ändå och Roskilde har jag funderat på att åka på flera gånger. Lyssna på den här! Jag tycker den var superbra, satt med gråten i halsen hela igenom.

Puss och trevlig söndag!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg