Tre intervjuer

10:12

Den här veckans Top Ten Tuesday tycker jag är rätt ointressant. Temat är författare en skulle vilja träffa eller författare en inte kan tro att en faktiskt har träffat. Jag vet inte, jag är inte så intresserad av sånt. Tycker självklart det är askul när jag får chansen att intervjua författare till bloggen (jag skulle kanske vilja göra det här mer. Har tänkt på det. Men det hänger liksom på att vi kan få till irl-intervjuer i så fall. Mejl-intervjuer är jag inte så intresserad av).

Jag tänkte i alla fall istället använda den här tisdagen till att puffa lite för några intervjuer jag gjort tidigare! 2012 hängde jag en stund med Ransom Riggs i Norstedtshuset. Vi pratade om hur han började samla på fotografier och varifrån han får inspiration. 2014 träffade jag en snöig dag en lyrisk Marie Lu (eftersom hon i vanliga fall bor i Los Angeles och inte får chansen att se snö speciellt ofta). Vi pratade om klass och genus i Legendtrilogin. Och till sist: 2015 hade jag ett möte med Leigh Bardugo och diskuterade klassamhället, kärlekstrianglar och mat!

Jag tycker att det är kul att det märks att jag lärt mig mer och mer och att det också är så tydligt hur mycket säkrare jag är i intervjun med Bardugo. Alla tre var superkul att göra, men Bardugo-intervjun är ändå min personliga favorit.

Vilken författare skulle ni vilja intervjua?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Nu är ju JK Rowling redan intervjuad av väldigt många på väldigt många ställen, och som en av världens populäraste författare går det ju bara att önska... Men, a girl can dream, right? Skulle iallafall välja att intervjua henne om jag någon gång skulle få möjlighet. Bara att skaka hand med henne skulle också duga ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, jo, men vissa är det ju coolt att få intervjua ändå. Just Rowling kan jag nog känna lite att jag inte vill träffa för att jag inte vill förstöra "mystiken". Haha.

      Radera

Instagram

Populära inlägg