Den gångna veckan och helgens läsning

10:04

Idag hade jag tänkt antingen svamla lite om kanon eller posta det sista inlägget med mina favoritpoddar. Har dock haft en jävligt pissig vecka som gjorde att jag typ sov bort hela dagen igår såatteh, det blev inte av. Har heller typ inte läst något denna vecka, utan bara lyssnat på en miljard poddar. Eller jo, har läst volym sju av Saga. Alltså så jävla bra. Älskar Saga så mycket.

Så i alla fall, jag fortsätter läsa Dragon's Green även denna helg, men hoppas verkligen jag får den klar den här helgen… Har så många andra böcker jag vill börja på ju! Idag ska jag försöka läsa massor i den + byta till sommardäck på bilen + gå på min mans lillebrors spelning.

Åh, förresten, kan ju tipsa om min senaste favoritpodd. Alltså är så ledsen att jag inte har fler avsnitt att lyssna på. Kvalificerat hemligt är min nyaste favorit och jag tycker den är så jäkla bra! Den fullkomligt krossar konspirationsteorier med fakta. Älskar det. Jag gillar ju vetenskap allmänt och tycker att konspirationsteorier är intressant – men mer som ett samhälleligt fenomen än något jag tror på. Så tipstipstips! Mina favoritavsnitt är del 1, 2 och 3 av 11 september-attackerna och Förintelsen 1 och 2.

Jag hoppas i alla fall att ni uppskattat klassikertemat den här veckan! Trevlig helg på er, vi ses igen på måndag! :*

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg