Den gångna veckan och helgens läsning

10:04

Idag hade jag tänkt antingen svamla lite om kanon eller posta det sista inlägget med mina favoritpoddar. Har dock haft en jävligt pissig vecka som gjorde att jag typ sov bort hela dagen igår såatteh, det blev inte av. Har heller typ inte läst något denna vecka, utan bara lyssnat på en miljard poddar. Eller jo, har läst volym sju av Saga. Alltså så jävla bra. Älskar Saga så mycket.

Så i alla fall, jag fortsätter läsa Dragon's Green även denna helg, men hoppas verkligen jag får den klar den här helgen… Har så många andra böcker jag vill börja på ju! Idag ska jag försöka läsa massor i den + byta till sommardäck på bilen + gå på min mans lillebrors spelning.

Åh, förresten, kan ju tipsa om min senaste favoritpodd. Alltså är så ledsen att jag inte har fler avsnitt att lyssna på. Kvalificerat hemligt är min nyaste favorit och jag tycker den är så jäkla bra! Den fullkomligt krossar konspirationsteorier med fakta. Älskar det. Jag gillar ju vetenskap allmänt och tycker att konspirationsteorier är intressant – men mer som ett samhälleligt fenomen än något jag tror på. Så tipstipstips! Mina favoritavsnitt är del 1, 2 och 3 av 11 september-attackerna och Förintelsen 1 och 2.

Jag hoppas i alla fall att ni uppskattat klassikertemat den här veckan! Trevlig helg på er, vi ses igen på måndag! :*

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg