10 snyggaste jag läst senaste året

20:03

Idag blev det lite sent inlägg, hade ovanligt jobbiga biverkningar igår när jag hade planerat att blogga... såatteh. Sårri. Eftersom jag inte kommit på något bra tema för dagens Top Ten Tuesday tänker jag helt sonika sno C.R.M. Nilssons tema – nämligen snyggaste böckerna jag läst senaste året!

1. The Bear and the Nightingale, Katherine Arden. 2. The Wolf Wilder, Katherine Rundell. 3. Snot Girl vol 1: Green Hair Don't Care, Bryan Lee O'Malley & Leslie Hung. 
4. Dark Matter, Michelle Paver. 5. Stanna, Flora Wiström. 6. Station Eleven, Emily St. John Mandel. 7. Epidemin, Åsa Ericsdotter.
8. The Beginning Woods, Malcolm McNeill. 9. Den allvarsamma leken, Hjalmar Söderberg. 10. Thin Air, Michelle Paver.
Vilken gillar ni bäst?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Instagram

Populära inlägg