Juni på bloggen

08:30

HEJ! Eftersom det inte är fars dag här i Sverige och eftersom det ändå är min bittraste högtid på året så har jag 0 lust att skriva om pappor i litteraturen. Istället tänkte jag faktiskt att vi ska slå ner på några kul inlägg jag skrivit i juni här genom åren! Ok? Ok!

Förra året hyllade jag ett fett underskattat band, hade en besviken författare som kommenterade en recension där jag sågade hens beteende, samt listade saker som är bättre med att bli gammal.

För två år sedan, 2015, blev jag Neil Gaiman-frälst!!!!! Jag var också sur över att jag valde böcker så himla kasst, ledsen över att Victor bodde i Malmö och arg över att killar och tjejer aldrig får vara kompisar.

2014 svarade jag på lite frågor om böcker.

2013 läste jag pärlan Francesca och skrev lite om böcker som växer efter att en läst dem.

2012 läste jag en annan fin pärla – Jellicoe Road. Fasen, jag tror jag måste läsa om den snart? FEM ÅR SEDAN! Insåg jag precis.

Sådär! Ses imorgon!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Åh det här var kul! Kanske fyller i UnderbaraClara-enkäten så här några år senare ;D och åh Jellicoe Road <333

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad kul att du gillar! Och jaaaa, Jellicoe Road! Så himla fin! Och så pepp på att läsa om nu...

      Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg