10 gömda juveler

08:30

Hallå kul veckans ämne på Top Ten Tuesday tycker jag! Eller temat är egentligen att en ska skriva om gömda juveler inom x, men jag har faktiskt valt helt allmänt. Kändes svårt att plocka ihop en vettig lista ändå, såatteh. Jag har helt enkelt tagit tio böcker som jag inte tycker fått det buzz de är värda!
1. The Sleeper and the Spindle, Neil Gaiman & Chris Riddell Alltså hur kan det här typ inte vara Gaimans mest uppmärksammade bok?? Mvh älskar den. 2. Epidemin, Åsa Ericsdotter Den här är verkligen så himla bra. Samhällskritisk och tydlig samtidigt som den är så jäkla spännande. 3. The Fox and the Star, Coralie Bickford-Smith Såååååå himla fin bilderbok. Vill ha varje uppslag som ett print på väggen.
4. Beastkeeper, Cat Hellisen Den här var himla gullig och tunn, så det tar typ ingen tid att läsa. Så gör! 5. Ensam kvar, Alexandra Oliva Gudars så bra den här är. Rekommenderar den på jobbet varje gång någon frågar efter postap, och jag tror jag kanske lyckats pracka på sex pers den. Alla jag beskriver den för bara "shit den låter asbra" (kanske också pga är världens mest entusiastiska bokhandelsbiträde när jag pratar om denna) och tar den direkt (SCORE!). 6. Dragon's Green, Scarlett Thomas Enligt recension tycker jag tydligen aldrig att den här lyfter, men pga intressant värld tänker jag ändå lyfta den. Eftersom det varit seriöst knäpp. tyst. om den (i alla fall i mina kanaler). 7. The Beginning Woods, Malcolm McNeill Samma med den här egentligen. Filosofisk fantasy a la Pullman (fast inte lika bra ofc) med superfint omslag.
8. Harrow County, Cullen Bunn & Tyler Crook ALLTSÅ HARROW COUNTY!!!! Så jäkla bra, läs den. Ja, jag vet att jag tjatar men LÄS DEN. 9. Forgive Me, Leonard Peacock, Matthew Quick Leonard Peacock dök upp på förra veckans lista också, men den är ju bra hallå? Viktigt ämne i en väldigt bra bok. 10. The Wolf Wilder, Katherine Rundell Ni kanske kan spara den här till att det faktiskt är vinter ute, men alltså mysig äventyrsbok i supersnöigt Ryssland med cool kvinnlig huvudperson.
Någon du är sugen på?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Åh vilken bra blogg!!! :D Så glad jag hittade hit! Älskar också böcker! Så bra med massa tips och inspo!

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg