Ett hej

08:30

Eh, hej! Jag tog semester, typ. Men vill gärna komma igång att blogga igen. Ingen läser ju speciellt mycket bloggar under sommaren ändå – right? Men har lite ord som jag liksom behöver släppa ut, så let's get to it. Gör en liten mjukstart med att uppdatera läget sen senast:

Jag har blivit BFF med min läsplatta. Och då menar jag BFF. Från att ha läst någon enstaka bok då och då till att ha läst... sju böcker på raken. Och håller på med en åttonde. Och lyssnat på lite ljudböcker emellan. Insåg mitt under poddarnas lågsäsong att hallå många är ju ändå som dramatiserade ljudböcker?! Så då sparkade jag liv i mitt Storytel-konto (att jag blev erbjuden en månad för nio spänn spelade också in förstås) och nu har jag lyssnat på två böcker och en Storytel-serie. Kul ändå. Men det har nu gått ca 20 dagar sedan jag senast läste en riktig bok-bok.

I övrigt då? Tja, jag var i Malmö en helg och hängde med så sjukt bra personer. Jag har stukat foten (tips till allmänheten: När foten somnat, ställ er upp långsamt och försiktigt. Om en skyndar kan foten vara åt fel håll, dvs bakåtvikt/uppochner och om en ställer sig på foten i det läget blir den mycket blå och mycket svullen. Mvh vet). Jag har läst typ fett med böcker?! Jag har köpt en planta. Jag har sett ett band jag gillar superdupermycket och de var typ ännu bättre än senast jag såg dem (fastän jag var tvungen att sitta på barstol pga fotstukning). Jag har hängt hos mamma på landet och kramats med hundskrutten Smilla. Jag har fått en ny muminmugg (Tofslan och Vifslan). Jag har svurit över att innekatten Katniss jagat och dödat en fågel inomhus i lägenheten på andra våningen. Jag har fått sorgmygg i mina plantor och blivit av med dem igen. Jag har gått en mil på en dag. Jag har åkt båt och fyllt fickorna med havsenergi. Jag har bondat med folk på instagram som skickar meddelanden och frågar hur det går med ohyran och rotningen av sticklingar och sånt.

Ibland har jag mått dåligt, men försöker fokusera på allt som varit bra.

Och typ såhär har det sett ut på instagram, @svartlava heter jag där!


Vad har ni gjort i sommar? Har ni det fint?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Men åå HEJ! Du har bytt färgtema! Här är så fint! Plötsligt har du skrivit tre inlägg! Så najs är så glad och så fint med dina växter och personerna på instagram och att du gillar din läsplatta <3 saknat dig, men fattar ju att en måste pausa ibland och då är det ju ändå bäst. Hoppas du får en toppenhöst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men haha åh, gulle <3 vad roligt att du tycker det är fint och att du saknat mig! Håller tummarna för att jag får mer ork nu! Och detsamma :)

      Radera

Instagram

Populära inlägg