lyssna

Vad jag läser, vad jag lyssnar på, vad jag tittar på

18:10

Igår när jag satt vid köksbordet och åt min kvällsgröt kände jag att fan, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att skriva ett blogginlägg. Till den här tysta, bortglömda bloggen. Men eftersom jag infört skärmförbud efter klockan 21 fick jag helt enkelt lägga undan planerna till idag (att jag nästan två timmar senare kom på att det var sista ansökningsdag för ett jobb jag tänkt söka och fick plocka fram datorn och panikskriva och jobbade upp mig i sympatiska nervsystemet och inte sov en enda blund på hela natten behöver vi icke prata om).

Tänkte i alla fall göra det enkelt för mig. Börja med något jag inte behöver fundera över så mycket. Nämligen en liten kulturupdate.

Vad jag läser 
Jag har lyckats ta mig igenom två stycken tjocka hypar! Heja mig! Bra var de dessutom. Nämligen Norra Latin och La Belle Sauvage (som alltså är en prequel till His Dark Materials). Hoppas att jag kan samla tankarna tillräckligt mycket för att skriva recensioner snart. Just nu läser jag Krysten Ritters Bonfire och jag gillar den så så så mycket!

Vad jag lyssnar på
Har fått två nya favoritpoddar. Den ena är Dirty John, som följer ett enda true crime-fall i en säsong. Den andra (som är min nya absoluta favorit) är The Bright Sessions. Alltså ni måste lyssna på denna. Det är sådär låtsas-riktigt. Varje avsnitt är en psykologisession med en psykolog och hennes patienter, som alla är "atypicals". Det är magiska krafter, myndighetskonspirationer, high school-kärlek och sånt. Så himla bra! Lyssna på den tycker jag! För övrigt – är det någon som vill prata om avslutning på The Black Tapes? Är så jäkla besviken och arg på att de som skriver manus tydligen tröttnat på serien och skiter i att göra något för sina fans och bara skiter i att ge någon lösning på allt. Arghhhhh.

Vad jag tittar på
Jag har hamnat i reality-träsket för att det är så skönt att slippa hänga med i en plot på flera avsnitt. Har varken hunnit kolla Defenders eller Punisher än, men åtminstone Stranger Things s2! Och just nu håller vi på med Daredevil s2, så tar nog ett tag innan Defenders och Punisher står på tur tyvärr. På reality-fronten har jag kollat på Zumbo's Just Desserts (alltså älskar!!!!) ochtvå säsonger Skin Wars. Och för några veckor sedan bingeade jag Det okända (vilket känns som ett nytt bottennapp för mig med tanke på att jag är skeptiker och himlar med ögonen konstant medan jag tittar, fast samtidigt uppskattar det...). Ehm, annars kollar jag typ 99% av min tid på Youtube. Har fått en ny internetcrush (min tidigare internetcrush, som jag i och för sig fortfarande har en crush på, är Simone Giertz) – Safiya Nygaard. Önskar att vi var bästa kompisar.

Det var allt för idag, pusshej hoppas vi ses snart igen! <3

Instagram

Populära inlägg