Bra saker november 2017

12:06

Jag vet att jag hoppat över en månad, och jag vet att det här kommer bli superlångt om jag skriver ALLA bra saker som hänt mig i november. Så därför kommer här ett inlägg med ett urval av alla fina saker som hänt mig i november.

Grejen är alltså att jag har en bok som jag skriver tre bra saker om dagen i, dels för att lära mig uppskatta små saker och dels för att bättre kunna sa att bra saker faktiskt händer mig! Om du vill läsa om allt jag skrev i september kan du kolla här!

1. Utsatte mig för risk för konflikt, hamnade i konflikt, DOG INTE!
2. Fick en supergod limpa av lillasyster. Med massa torkad frukt i. Nom.
5. Katniss har gosat 2 gånger + sovit på min mage.
6. Har läst! <3
7. Hade ensamkväll med sushi, godis och öl.
8. Har sytt ett fodral till min läsplatta!
9. Fick negativt besked om en utbildning jag sökt och jag är ändå liiiiiite lättad.
10. En granne sa till mig att jag spelar piano väldigt fint.
12. Vi har storhandlat på internet. Soft!
13. Orkade gå en promenad!
14. Ett litet barn i centrum som gillade min Batman-tröja.
15. Kändes mysigt på vägen hem när jag hellre ville läsa bok än lyssna på podd. <3
21. Var hemma hela dagen och gjorde typ ingenting.
22. Att ha individuellt samtal med min psykolog och se hur sjukt långt jag faktiskt kommit.
23. Drack öl med jobbarkompisar och det var så. himla. bra.
24. Åt god äppelpaj!
25. Vågade ställa in mina planer för att vara hemma och vila.
26. Har läst lite!
27. Har läst idag igen! Woop!
28. Att komma hem sent och inte behöva laga mat eftersom jag gjorde paj värma igår. MVH genius.
29. Börjar bli rastlös av att göra ingenting. Tar det som ett friskhetstecken.
30. Har läst ut Bonfire! Så bra!

Sååå, vilka fina saker har hänt er i november? Min topp som jag fortfarande får ett lyckorus när jag tänker på är från den 23e. Hade en så himla himla fin kväll med mina jobbarkompisar och bondade med en ny. Blir varm i hela magen när jag tänker på det.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Åh så mycket fint! Gillade speciellt Batman-grejen och ÅH att bonda med nya personer! Det är nog också bästa som hänt mig i november - har blivit så himla mycket bättre vän med en massa vänner på min klass och är så glad för det, älskar att hänga med dem :') <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, men eller hur! Jag kan bli väldigt hypet av nya kompisar, ska försöka tona ner det lite haha. Och alltså ungen i centrum, pratade med hen en stund och pekade ut alla andra karaktärer. Ba ”här är Robin, här är jokern” och hen var helt salig <3

      Radera

Instagram

Populära inlägg