Allmän uppdatering

21:11

Alltså det här att jag mer och mer börjar sakna att skriva? Och att jag mer och mer börjar bli mig själv. Mer mig själv än jag varit på flera år! Jag har börjat lyssna på musik när jag lagar mat igen. Jag och min man måste ibland pausa Dirk Gently för att vi har så mycket att prata om. Vi måste prata igen det här halvåret vi missat. Jag hänger med mina kompisar på kvällarna. Jag irriterar inte ihjäl mig själv på kunder. Jag gör saker långsamt. Jag tittar på en youtube-video istället för att sminka mig innan jag ska ut – för ingen annan än jag bryr mig ändå. Jag har börjat måla naglarna då och då. Jag har en massa planer framöver – med mina kompisar!!!!! Har knappt haft ett befintligt socialt liv på flera år, och det är så skönt att ha så många personer att dricka öl med. Jag ska på häng på en jobbarkompis landställe. Vi ska ha ölprovning. Jag ska på Ölgärishäng på internationella kvinnodagen. (Ok vill bara säga att allt i mitt liv inte cirkulerar kring öl, även om jag nog tänker och obsessar mer kring det än böcker these days).

Men egentligen hade jag inte alls tänkt skriva det, utan en liten recap med det bästa jag läst hittills i år! Om jag orkar och kommer ihåg ska jag se om det blir recensioner av det hela, men det är definitivt inte ett löfte. En sak jag för övrigt inte trodde skulle hända: Jag föredrar att läsa på läsplatta framför att läsa en fysisk bok. Någonstans de senaste månaderna har jag börjat släppa mer och mer på den känslomässiga kopplingen till fysiska böcker, och det känns ärligt talat enormt befriande. Undantaget är väl riktigt fina böcker och seriealbum, men en helt vanlig textbok läser jag faktiskt hellre på läsplatta. Det är helt enkelt lättare så. Jag drar mig för att välja böcker där jag inte kan slå upp orden direkt i, där jag måste oroa mig för bokens skick efter att den legat i väskan, om den är för sladdrig/tung/tjock/hård att hålla skönt i. Om jag kan läsa i mörkret. Det finns helt enkelt så många fler fördelar med att läsa på läsplatta en den enda jag kan komma på med böcker: De är fina i bokhyllan.

Meh hallå, jag är tydligen skitdålig på att hålla mig till topic!!!! (För övrigt: känns det inte som att jag hittat tillbaka till mitt språk igen?) Alltså gudars, det här inlägget blev så långt att jag nog kommer döpa om det till "Allmän uppdatering" och göra ett helt nytt inlägg om årets bästa böcker hittills. Ok, så gör jag.

Dear readers – ni som fortfarande faktiskt tittar in här då och då – stay tuned. Jag tror faktiskt ni kommer få utdelning den här gången. Pusshej!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Instagram

Populära inlägg